Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ')'

7 posts / 0 new
Last post
brian.ughits
brian.ughits's picture
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ')'

Just purchased. Uploaded, installed and i get this Error. Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ')' in /home/xxxx/public_html/modules/help/help.module on line 23

Also during install I got this:
Notice: Use of undefined constant STREAM_WRAPPERS_WRITE_VISIBLE - assumed 'STREAM_WRAPPERS_WRITE_VISIBLE' in require_once() (line 19 of /home/xxxx/public_html/includes/stream_wrappers.inc).
Notice: Use of undefined constant STREAM_WRAPPERS_LOCAL - assumed 'STREAM_WRAPPERS_LOCAL' in require_once() (line 24 of /home/xxxx/public_html/includes/stream_wrappers.inc).

support
support's picture
Hi there Brian:

Hi there Brian:

Not pretty sure what the error is. Any chance to check the URL??

By the way, check the Temporary folder setup http://doublemthemes.com/forum/temporary-folder-warning-0 and ensure PHP has permission to write in the temporary folder of your OS.

Additinally, which PHP version are you using???

Best!!!

brian.ughits
brian.ughits's picture
Server: Localhost via UNIX

Server: Localhost via UNIX socket
Server type: MySQL
Server version: 5.6.21 - MySQL Community Server (GPL)
Protocol version: 10
Server charset: UTF-8 Unicode (utf8)

PHP Version 5.2.11

brian.ughits
brian.ughits's picture
aliasgrim.com

aliasgrim.com

I also downloaded the Postwall theme for another domain of mine and had no problems. Running on the same server.

brian.ughits
brian.ughits's picture
I removed Database info and

I removed Database info and deleted everything, reuploaded ftp folders and I get this : Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/aliasgri/public_html/modules/field/modules/field_sql_storage/field_sql_storage.install on line 19

brian.ughits
brian.ughits's picture
-

-

brian.ughits
brian.ughits's picture
I asked my host: They are

I asked my host: They are advising that it looks like one or more of the files may be corrupt, to try re-uploading those. So I redownloaded the theme... and was able to complete install this time... .. going through the steps, but once I finished the install. All I got was a white screen. lol just my luck.

Log in to post comments